w
25 years
Почистващи уреди

Полуавтоматичната подочистачка Ocean Vac 8000 се предлага с 10м специален маркуч. Използва се при басейните от сглобяема конструкция( Bari, Lago, Kreta). Почиства автоматично. Цена: 680 лева

Полуавтоматичната подочистачка Super G притежава 12м маркуч. Почиства дъното и стените. Подходяща е за всякакви форми вкопани басейни и за всякакви повърхности. Почиства автоматично без да е необходимо човек да я управлява. Цена: 900 лева

Роботът Vortex 3 се произвежда във Франция от фирма Zodiac, лидерът сред производителите на автоматични уреди за почистване на басейни. Vortex 3 е уред за почистване с най-нова технология и 15 патента. Подходящ е за всички видове и форми басейни с размери до 12 х 6 м.

Роботът притежава две програми за почистване: само на дъното – 1.30 часа, на дъното, стените и водната линия – 2.30 часа. Роботът не е зависим от филтърната система на басейна.

Най – голямата новост при този робот е новото разположение на мотора – под наклон. В резултат се постига силно завихряне на поетите боклуци от басейна, благодарение на което филтърът не се запушва. Постига се едно постоянно и ефикасно почистване на басейна.

Работата с робота се улеснява значително и от новия филтър, който представлява пластмасов съд разположен в горната част на робота.

Цена: 3180 лева

Повече информация относно различните методи за почистване можете да намерите на страниците на нашия блог за басейни.

Почистващи уреди
Механична подочистачка
Почистващи уреди
Полуавтоматична подочистачка Ocean Vac 8000
Почистващи уреди
Полуавтоматична подочистачка Super G
Почистващи уреди
Роботът Vortex 3