w
25 years
STYROPOOL - Басейни

Когато водата в собствения Ви басейн стане студена, удоволствието от къпането бързо преминава. За да се удължи сезона на къпане има едно изгодно и много ефикасно решение: Styropool - басейните

Принципът на този вид басейни е следният: върху отлято от бетон дъно се подреждат твърдите Styropool-блокчета, в тях се поставя армировка и се пълнят с бетон. Благодарение на двойната изолация сезонът на къпане може да се удължи при постоянно приятна температура.

При басейните от този вид не е необходимо да се използва кофраж и да се отливат бетонни стени. Единствено на дъното се отлива бетонна плоча. Styropool – блокчетата позволяват да се изгради бързо и лесно масивен басейн.

Стиропорът е идеалният материал за изолация. Най – важното качество на стиропорът е изключително слабата му топлопроводимост. Затова той се използва там, където е необходимо да се спре загубата на топлина.

При контакт с други материали стиропорът е напълно неутрален и не отделя отровни вещества било то във водата, въздуха или в земята. С времето стиропорът не губи качествата си, не се разрушава или разлага.

Предимства на Styropool - басейните:

- лесна система за свързване на елементите

- гладка повърхност

- много добра изолация

- възможност за пълнене с бетон пушка

- изгодни цени при басейни със стандартни размери и предварително изготвено PVC фолио

- възможност за лесна смяна на PVC – фолиото

- спестяват се разходи за труд както и време в сравнение с другите методи за изграждане на басейни
STYROPOOL - БасейниSTYROPOOL - Басейни
 
STYROPOOL - БасейниSTYROPOOL - Басейни